Băutorii de cafea nu spun niciodată nu unei băuturi bune de cafea fierbinte ca fiind primul lucru pe care îl fac după ce se trezesc. Nici să nu refuze o întâlnire cu o cafea la cafeneaua lor preferată și nici să nu dai înapoi pentru a obține o ceașcă de cappuccino pentru ei înșiși.

Există mai mulți fani ai cafelei decât orice altă băutură de pe piață.

Astfel, industria cafelei arată o creștere recentă a statisticilor de consum. Potrivit unui sondaj, băutorii de cafea din SUA beau mai mult de o ceașcă pe zi; în medie, mai mult de jumătate din populație consumă trei sau mai multe căni de cafea. Sondajul a mai demonstrat că 57% dintre americani au spus că cafeaua este o băutură consumată în mod regulat. Potrivit rapoartelor, 66% dintre americani beau cafea în fiecare zi.

Când vine vorba de țările care beau cea mai mare cafea pe cap de locuitor, Statele Unite se află pe locul 25. Cappuccino și latte sunt cea mai populară băutură de cafea din S.U.A.

Din nou, alte date arată că noua piață a cafelei drive-thru din Marea Britanie este în creștere, Starbucks, LEON, Costa Coffee și Greggs deschizând mai multe magazine. Tim Hortons din Canada operează, de asemenea, în peste 50 locații în Regatul Unit. Conform rapoartelor sondajului, SSP din Marea Britanie urmărește o creștere a vânzărilor de 33% în 2023 și o recuperare a veniturilor totale în 2024.

Din nou, Dutch Bros își propune să atingă 800 de puncte de vânzare până la sfârșitul anului 2023, după câștiguri solide în 2022.

Datele dezvăluie că Finlanda este lider mondial în consumul de cafea, cu 4 căni zilnic de persoană.

Considerând cafeaua ca pe o pură plăcere, americanii consumă 517 milioane de cești de cafea pe zi. Interesul tot mai mare al populației lumii față de cafea în fiecare an arată că este o băutură delicioasă. Băuturile de cafea câștigând o bună popularitate fac din aceasta un fenomen global care se întâmplă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.