luni, 17 iunie 2024 00:20
Acasă Noutăți Atenție, Hidroelectrica trimite facturile pentru luna august 2022!

Atenție, Hidroelectrica trimite facturile pentru luna august 2022!

0
Atenție, Hidroelectrica trimite facturile pentru luna august 2022!

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din țară, a început să trimită facturile aferente consumului din luna august 2022.

În urmă cu câteva zile, Hidroelectrica a anunțat că facturile aferente lunii august a anului 2022 vor fi emise “începând cu săptămâna 27 – 31 martie. Momentan, compania lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme.”

Mulți clienți s-au plâns că au primit facturi cu solduri restante, deși ei susțin ca acestea au fost achitate si sunt cu plățile la zi. Hidroelectrica face un apel către clienți: „Apelăm la înțelegere din partea clienților noștri și îi încurajăm să ne semnaleze eventualele neconformități constatate pentru a le putea remedia. Pentru sesizări legate de sold, am înființat special adresa de e-mail sold@hidroelectrica.ro

Clienții Hidroelectrica au primit pe mail facturile aferente lunii august 2022, împreună cu mesajul: “Din motive tehnice, “Sold la data emiterii facturii” este actualizat numai până la data de 30.11.2022, dată până la care au fost procesate încasările.”

Scadența pentru facturile emise acum este 15 mai 2023, iar cele aferente lunii iulie 2022 pot fi achitate până pe 10 aprilie 2023.

Recent, ANRE a amendat Hidroelectrica  cu 400.000 de lei, sancțiunea fiind aplicată inclusiv pentru neemiterea la timp a facturilor.

În ceea ce privește eșalonarea, Hidroelectrica a anunțat cu câteva luni în urmă că dacă suma de plată va fi prea mare, clienții vor putea depune o cerere pentru achitarea în rate. Cererea trebuie trimisă  la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau poate fi depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central.

Astfel, achitarea facturilor poate fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada eșalonării vor fi achitate facturile curente, împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare.

Aceasta va fi împărțită în maximum șase rate lunare și egale, iar fiecare tranșă va fi plătită împreună cu factura curentă.

Modele de cereri le regăsiți mai jos:

cerere_esalonare_casnic

cerere_esalonare_noncasnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner