duminică, 16 iunie 2024 23:47
Acasă Locuri de muncă Angajări la Hidroelectrica: Salariul mediu de 2.000 de euro

Angajări la Hidroelectrica: Salariul mediu de 2.000 de euro

8
Angajări la Hidroelectrica: Salariul mediu de 2.000 de euro

Hidroelectrica îşi mărește structura de personal cu 280 posturi, pentru a crește ritmul investiţional şi pentru a-și consolida relaţia cu clienţii, a anunțat Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica.

Facem precizarea că toate posturile vor fi scoase la concurs în mod public, pe site-ul societăţii noastre, şi îi invităm pe cei interesaţi şi care – evident, au pregătirea necesară cerinţelor de ocupare a posturilor, să urmărească anunţurile companiei,

Anunțurile privind posturile scoase la concurs pot fi consultate AICI.

Salariul mediu: 2.000 de euro

Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica, a mai precizat că salariul oferit personalului nou angajat va fi corespunzătoare cu nivelul salarial în branşă, cu contractul colectiv de muncă, precum şi cu nivelul pachetelor de motivare oferite de societăţile multinaţionale cu care Hidroelectrica intră în concurenţă directă.

Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica

Purtătorul de cuvânt al Hidroelectrica, Bogdan Buciu, spune că angajările sunt necesare pentru că Hidroelectrica are probleme cu serviciul de distribuție a energiei către populație.

Așa cum reiese din plângerile clienților trimise la Autoritatea NaționaLă pentru Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Hidroelectrica are întârzieri la emiterea facturilor și de zece luni.

În baza notei întocmite de Hidroelectrica, se propune înființarea a 280 de noi posturi. Dintre acestea, 180 sunt la sediul din București, acolo unde se află și conducerea executivă a societății de stat.

Pe lângă angajări, la sediul central din București ar urma să se realizeze și transferuri din sucursale. Astfel, aici ar ajunge să lucreze 726 de persoane față de 397 în acest moment.

Angajări se mai fac și la departamentul de furnizare a energiei pentru clienții casnici. Lista de angajări propuse mai cuprinde zeci de posturi de șefi servicii, experți, economiști, ingineri, juriști.

Hidroelectrica este una dintre cele mai profitabile companii din România. În anul 2021 societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 6,3 miliarde de lei, mai mare cu 63% faţă de anul precedent, şi un profit operaţional de 4,7 miliarde de lei, în creştere cu 71% faţă de anul precedent. Compania contribuie anual către bugetul de stat cu 90% din profitul obţinut.

De asemenea, Hidroelectrica a intrat recent pe piaţa de furnizare de energie electrică, într-o perioadă relativ scurtă, compania a ajuns de la circa 800 de locuri de consum pe segmentul casnic în anul 2019, la peste 500.000 la acest moment.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner